Kemiantuotteiden kuljetukset

Kemiantuotteiden kuljetukset Suomessa, Skandinaviassa ja Baltiassa. Suurin osa kuljettamistamme kemikaaleista on palavia, vesiliukoisia nesteitä. Jokaisen kuorman jälkeen säiliöt tuuletetaan, pestään, tarkastetaan aistinvaraisesti sekä tarvittaessa tarkastetaan vielä laboratoriotutkimuksin.

Kuvagalleriasta sivun alareunasta pääset tutustumaan erinäisiin kuljetuskohteisiimme! Lisää kuvia löydät ”historian havinaa” -galleriastamme Yritys-sivulta.

Ammattitaitoinen henkilöstömme on erikoistunut vaarallisten aineiden kuljetukseen, ja toimimme aina vastuullisesti, eettisesti sekä määräyksiä noudattaen. Halutessasi voit lukea Finlexin sivuilta vaarallisten aineiden kuljetuksista säädetyt pykälät.

Meillä on myös mahdollisuus lähteä hyvinkin lyhyellä varoitusajalla esim. tyhjentämään kaatunutta autoa tai vuotavaa säiliötä. Toimimme lisäksi koulutusapuna ammattioppilaitoksille, palo- ja pelastuslaitoksille ym.

Kemiantuotteiden kuljetukset

Kemiantuotteiden kuljetukset Suomessa,Skandinaviassa ja Baltiassa vahvalla ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella yli 50:n vuoden ajalta!

Kuljetuskalustomme kapasiteetti vaihtelee 19 000 – 37 000 litraan.

Kuljettamamme kemiantuotteet

Kuvagalleria

Lämmitysöljyä?

Tilaa